Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Update Dames
Update Heren
Update Jongens
Update Meisjes
Update Diversen
50% korting dames
50% korting diversen
50% korting heren
50% korting jongen
50% korting meisje
Boeken
Diversen
Gereserveerd
Herenkleding
maat 80/86 jongens
maat 80/86 meisjes
maat 92/98 jongens
maat 92/98 meisjes
maat 104/110 j.
maat 104/110 m.
maat 116/122 j.
maat 116/122 m.
maat 128/134 j.
maat 128/134 m.
maat 140/146 j.
maat 140/146 m.
maat 152/158 j.
maat 152/158 m.
maat 164/170 j.
maat 164/170 m.
maat 176 m.
maat 34/36 (XS/S)
maat 38/40 (M/L)
maat 42/44 (XL)
maat 46/48 (XXL)
maat 50 en groter
Schoenen
Sieraden
Tassen
Winterkleding dames
Winterkleding heren
Winterkleding jongens
Winterkleding meisjes
Winter diversen

Boeken
30 artikelen | Pagina: < 123 >

2 Disney boekjes van Frozen
2 Disney boekjes van Frozen

In nieuwstaat zijn beide boekjes. De set bestaat uit een voorleesboekje met het Wondermooie verhaal, maar kan door oudere kinderen ook zelf gelezen worden. Het andere boekje is voor de wat kleinere kinderen met dikke bladeren.
Prijs : € 2.00
 

Naar bovenkant pagina

Bella Andre - Op het eerste gezicht
Bella Andre - Op het eerste gezicht

In perfecte staat is deze paperback van 272 bladzijdes. Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet? Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over, en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect ญzoals het is – totdat hij die ้ne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem ook in haar armen durven sluiten?
Prijs : € 3.00
 

Naar bovenkant pagina

Chantal van Gastel – Zwaar verliefd en Zwaar beproefd
Chantal van Gastel – Zwaar verliefd en Zwaar beproefd

In hele mooie staat is dit boek met 575 bladzijdes. Zwaar verliefd: Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z'n drie๋n, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.' Zwaar beproefd: Wat doe je als je vriend z๓'n lekker ding is dat je bijna niet kunt geloven dat hij gek is op jou! Isa en Ruben zijn stapelverliefd en kunnen hun geluk niet op nu ze gaan samenwonen. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt 'bij haar' hoort. Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ze leert veel van haar nieuwe baas Hugo die haar bij een ingewikkelde operatie betrekt. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze 's avonds bij elkaar in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand. Is hun relatie bestand tegen opdringerige collega's? En wanneer durft Isa nou eindelijk eens honderd procent zichzelf te zijn bij Ruben?
Prijs : € 2.50
 

Naar bovenkant pagina

Danielle Steel - Echo
Danielle Steel - Echo

In perfecte staat is dit boek met 320 bladzijdes. Zomer 1915. De joodse Beata Wittgenstein wordt dolverliefd op een jonge Franse officier. Hoopvol zien ze samen de toekomst tegemoet. Wanneer de Tweede Wereldoorlog zich aandient, moeten ze echter vrezen voor hun leven. Dochter Amadea sluit zich aan bij het verzet en waagt haar leven. En juist op die momenten van angst en gevaar weerklinken de stemmen uit het verleden en voelt Amadea de kracht en de liefde van haar moeder en haar oma het sterkst.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Deborah Smith - In de Marmeren Tuin
Deborah Smith - In de Marmeren Tuin

Op een donkere lentenacht, vijfentwintig jaar nadat ik had geholpen mijn oudtante Clara Hardigree te begraven, stond ik haar tot mijn eigen verbazing weer op te graven... Ik keek op naar Eli Wade, de man wiens vertrouwen ik had geschonden, net zoals ik zijn vader met mijn zwijgen had verraden - vijfentwintig jaar eerder.' Zo begint deze ontroerende roman die het verhaal vertelt van Darleen en Eli. Ze zijn als kind gezworen vrienden, maar door een onopgeloste moord worden ze van elkaar gescheiden. Pas vele jaren later zal het geheim uit hun jeugd worden ontrafeld. De jonge Darleen wordt opgevoed door haar grootmoeder Swan Hardigree, de geduchte eigenaresse van de Hardigree Marmer Maatschappij die marmergroeven exploiteert. Swan regeert met ijzeren hand over haar personeel en doet er alles aan om Darleen voor te bereiden op haar toekomst. Ooit zal Darleen het bedrijf erven en, evenals haar grootmoeder, moeten heersen over het stadje Burnt Stand dat leeft van het marmer. Eli Wade is een intelligente jongen uit een arm gezin, die in het stadje is komen wonen en voor wiens familie grootmoeder Swan een ongewone belangstelling toont. Eli en Darleen worden dikke vrienden. Maar ze moeten elkaar in het geheim ontmoeten, want in deze gemeenschap van rangen en standen geeft de vriendschap tussen de rijke Darleen en de arme Eli geen pas. Wanneer na een reeks dramatische gebeurtenissen Eli's vader van moord wordt beschuldigd, verdwijnt Eli uit Burnt Stand - en uit het leven van Darleen. Vijfentwintig jaar later keert Eli terug en zullen langverborgen geheimen - letterlijk - worden opgegraven.
Prijs : € 3.00
 

Naar bovenkant pagina

Dick Swaab - Wij zijn ons brein ........
Dick Swaab - Wij zijn ons brein ........

Prachtig dik boek van 480 bladzijdes. Het verhaal van je leven is het verhaal van je brein. Dick Swaab volgt de mens, en dan vooral zijn hersenen, vanaf de conceptie tot en met de dood. Alles komt voorbij in 'Wij zijn ons brein': puberteit, seksualiteit, anorexia, alzheimer, medicatie, criminaliteit, geloof, hersenbeschadiging, psychische problemen en bijna-doodervaringen. Na lezing van dit boek zal je beter begrijpen waarom je bent wie je bent.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Esther Verhoef - Lieve mama
Esther Verhoef - Lieve mama

In hele mooie staat is dit boek met 373 bladzijdes. Hoe ver ga jij om je gezin te verdedigen? Verpleegkundige Helen is getrouwd met de succesvol horecaondernemer Werner. Hun drie kinderen zijn dertien, vijftien en zeventien. Hun leven lijkt zorgeloos tot die bewuste avond. Ralf, achtien jaar, woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Totdat hij zich laat meesleuren in een crimineel plan. Een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen...
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Hilde Vandermeeren - De toeschouwers
Hilde Vandermeeren - De toeschouwers

In hele mooie staat is deze literaire thriller met 272 bladzijdes. Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zo veel mogelijk op afstand. Haar vriendin Dana moet voor haar werk naar het buitenland en vertrouwt Marion haar twaalfjarige dochter Chavi toe. Het meisje zit op het internaat van een eliteschool in een bosrijke omgeving. Al snel heeft Marion het gevoel dat het daar niet veilig is. Dan wordt er in de school een moord gepleegd. Slaagt Marion erin om Chavi te beschermen? Of zal ze dezelfde fout maken die ze vroeger al heeft gemaakt?
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

Jackie Collins - Vendetta
Jackie Collins - Vendetta

In nieuwstaat is dit boek met harde kaft en 365 bladzijdes. ackie Collins' roemruchte heldin, de sensuele en gevaarlijke Lucky Santangelo heeft bereikt wat ze wil. Hollywood is van haar: ze staat aan het hoofd van de Panther Studios en produceert de ene succesvolle film naar de andere. Op haar weg naar de top heeft Lucky vele vijanden gemaakt, die gezworen hebben haar niet te stillen honger naar macht een halt toe te roepen.
Prijs : € 2.50
 

Naar bovenkant pagina

Judith Visser - Vreemden in de Nacht
Judith Visser - Vreemden in de Nacht

In hele mooie staat is deze literaire Thriller met 305 bladzijdes. Vreemden in de nacht is de nieuwe literaire thriller van Judith Visser. In een afgelegen woonhuis is een jong echtpaar op brute wijze van het leven beroofd. Veertig jaar later neemt Cassandra Wolf haar intrek in het huis. Ze wil een nieuwe start maken en een praktijk aan huis beginnen, maar haar plannen komen al snel op een zijspoor te staan vanwege angstaanjagende gebeurtenissen.
Prijs : € 3.50
 

Naar bovenkant pagina

30 artikelen | Pagina: < 123 >

Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Madelief Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in Euro.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap